Telefon (+4) 0744 696 603 / (+4) 0731 696 603 / (+4) 0724 696 603
Program Luni - Vineri / 8:00 - 16:00
Cerere ofertă

Servicii

Firma noastră, DAKOTA SECURITY SERVICE, în conformitate cu autorizările emise de autoritățile oficiale, oferă următoarele servicii:

Activitatea nostră principală este paza și protecția obiectivelor civile și industriale. Pilonii companiei noastre, gardienii noștri de securitate completează diferite sarcini cu experiență și precizie. Prin activitățile noastre crește nivelul de securitate, iar riscurile implicate se reduc. Efectuăm munca noastră întotdeauna și peste tot, cu cea mai mare atenție și responsabilitate. Compania noastră adaptează serviciile de pază și folosirea echipamentelor tehnice la nevoile clienților, în scopul atingerii nivelului cel mai optim de protecție.

Serviciul de monitorizare la distanță se realizează prin intermediul centrului de dispecerat al DAKOTA SECURITY SERVICE. Serviciul include monitorizarea semnalelor venite din sistemele de alarmă instalate in obiectele protejate (apartamente, case familiale, spații comerciale, birouri, etc.): supravegherea non-stop, prelucrarea și înregistrarea datelor și luarea măsurilor adecvate în cazul evenimentelor. Astfel, monitorizarea de la distanță joacă un rol activ în protecția proprietății: în cazul semnalelor de evenimente (de exemplu efracție, panică sau incendiu) dispecerii de serviciu notifică imediat persoanele sau organizațiile specificate și în funcție de natura alarmei, trimit patrula de serviciu la locul evenimentului.

Personalul de securitate bine instruit și cu experiență, precum și planificarea și pregătirile optime de securitate constituie baza securizării unui eveniment. Pregătirea și cunoașterea sitului aprofundată este importantă în faza de planificare și determinarea numărului optim a agenților, astfel încât să putem îndeplini criteriile de rentabilitate. Cea mai importantă condiție pentru sistemele de securitate este centrarea managementului într-o singură mână, argumentul profesional care este important și din perspectiva relațiilor cu clienți. Scopul nostru principal este de a satisface pe deplin nevoile clientului nostru. În acest scop, vom ajuta organizatorii de evenimente din etapa premergătoare până la sarcinile de închidere a evenimentelor.

DAKOTA SECURITY SERVICE instalează sisteme de alarmă, sisteme de supraveghere video, sisteme de alarmă de incendiu precum și cele de comunicații și IT folosind cele mai noi tehnologii și soluții inovatoare. Scopul nostru este de a atinge satisfacția clienților, astfel încât prin a pune la dispoziție cele mai fiabile soluții tehnice, toată experiența și inventivitatea noastră, să se poate alege un sistem cu argumente bine fondate și eficiență maximă.

Garda de corp este probabil cel mai cunoscut domeniu de securitate, prin acest serviciu, DAKOTA SECURITY SERVICE oferă protecție în situații în care libertatea, integritatea fizică sau statutul clientului este în pericol. O protecție discretă, eficientă dar fără restricții este foarte importantă pentru noi. Colegii noștri instruiți, flexibili și cu experiență, au la vedere deja la faza de planificare, să nu afecteze modul de viață a clientului. Elemente importante sunt și proiectarea, detecția și comunicarea, dat fiind faptul că posesia informațiilor este cea mai importantă pentru o securitate totală.

Însoțirea trasporturilor de valori este o misiune foarte importantă, care are ca scop să evite orice infracțiune care pune în pericol procesul de transport. Asigurăm transportul de numerar și valori cu autospeciale proprii – de asemenea și cu escortă armată. Pe posturile de însoțitor alegem angajații noștri titularizați de mai mulți ani, selectate prin standarde stricte. După transport, oferim și protecția și paza locului până la depozitare valorilor sau terminarea tranzacție în condiții de siguranță. Informațiile cu privire la serviciile de însoțire sunt confidențiale, personalul nostru depune o declarație de confidențialitate în fiecare caz.

Cordoanele sunt deflectoare de mare siguranță, mijloace de închidere la concerte și evenimente. Componentele metalice solide, montate cu siguranță, rezistente excelent la întemperii și fani. Pentru împrumutarea barierelor de forță vă stăm la dispoziție.

Analiza riscului constă în identificarea, sistematizarea și evaluarea posibilelor riscuri. Studiem probabilitatea de risc, efectele produse și furnizăm servicii complexe pentru a evita sau a reduce pe acestea. Detectarea în timp util, analiza și depănarea factorilor de risc permite funcționarea mai lină și stabilă a companiilor.

DAKOTA SECURITY SERVICE asigură consultanţă pentru identificarea soluţiilor optime privind paza şi protecţia obiectivelor, analiză de risc, stabilitatea dispozitivului propriu de pază şi instruirea personalului cu astfel de atribuţii.

Curs Agent de securitate
Cursul de “Agent de securitate” este autorizat de Autoritatea Naţională pentru Calificări şi se finalizează cu eliberare de certificate de calificare recunoscute. Absolvenţii acestui curs vor fi calificaţi ca agenţi de securitate, cod N.C. 5169.1.3 – nivel 1 de calificare.

Curs Arme și Muniții
Cursurile de inițiere în domeniul armelor și munițiilor se organizează în conformitate cu prevederile L.295/2004 privind regimul armelor și munițiilor cu modificarile și completările ulterioare. Cursul de instruire teoretică și practică în domeniul armelor și munițiilor se adresează tuturor celor care vor să dețină arme letale și neletale: magistrați, demnitari,vânători, pădurari, agenți de securitate etc.