Telefon (+4) 0744 696 603 / (+4) 0731 696 603 / (+4) 0724 696 603
Program Luni - Vineri / 8:00 - 16:00
Cerere ofertă

Despre noi

S.C. DAKOTA SECURITY SERVICE S.R.L. este o societate privată de pază şi securitate care vine in sprijinul companiilor care percep dezvoltarea oricărei afaceri numai prin asigurarea şi păstrarea climatului de siguranţă şi securitate. Pentru a putea satisface cerinţele beneficiarilor noştri, pornim de la analiza şi evaluarea mediului şi a riscurilor la care este supus obiectivul, urmând să oferim soluţia cea mai potrivită. Analiza riscului trebuie să ţină cont de măsurile de protecţie aplicabile obiectivului care urmează să fie protejat, precum şi de modurile de atac posibile. Pe baza acestui studiu, noi proiectăm sistemul de securitate care urmează a fi implementat, sistem care include atât echipament, cât şi personal specializat.

Personalul operativ este avizat de către organele de poliţie, iar selecţia, verificarea şi instruirea sa este asigurată de către personalul de conducere al societăţii noastre.
Uniformele şi echipamentele cu care personalul de pază este dotat sunt de cea mai bună calitate, conferind acestuia o ţinută şi o prestanţă deosebită.

S.C. DAKOTA SECURITY SERVICE S.R.L. are ca misiune şi obiectiv principal prevenirea oricăror incidente, prejudicii sau fenomene infracţionale, punând la dispoziţia beneficiarilor servicii de pază şi protecţie bunurilor şi persoanelor.
Tarifele practicate de S.C. DAKOTA SECURITY SERVICE S.R.L. pentru serviciile de pază şi protecţie prestate sunt negociabile în funcţie de mai mulţi factori:
– situaţia operativă în obiectiv precum şi dispunerea acestuia, valoarea şi importanţa bunurilor de protejat, evaluarea procentuală a gradului de risc al obiectivului respectiv;
– necesarul de echipament tehnic auxiliar;
– condiţiile concrete de efectuare a serviciului de pază;
– cheltuielile cu transportul agenţilor de pază;
– gradul de specializare necesar pentru personalul de pază.

Cu convingerea ca serviciile de pază asigurate de către societatea noastră vor contribuii la realizarea unor servicii benefice societății Dumneavoastră, Vă asiguram de întreaga noastră disponibilitate și colaborare.
Pentru orice informaţie suplimentară vă stăm la dispoziţie.