Telefon (+4) 0744 696 603 / (+4) 0731 696 603 / (+4) 0724 696 603
Program Hétfő - Péntek / 8:00 - 16:00
Árajánlat kérése

Szolgáltatások

A hivatalos szervek által kibocsátott engedélyek alapján cégünk, a DAKOTA SECURITY SERVICE a következő őrző-védő szolgáltatásokat kínálja Önnek:

Fő profilunk az élőerős őrzés-védelem. Vállalatunk alappillérei, a tapasztalt és precíz vagyonőrök különböző feladatokat látnak el. Tevékenységünk eredményeként nő a biztonsági szint, lecsökkentjük a felmerülő vagyonvédelmi kockázatokat. Az őrzés-védelem feladatait mindig és mindenhol a legkörültekintőbben végezzük. Cégünk megrendelői igényekre szabottan kapcsolja össze az élőerős védelmet a legmodernebb technikai eszközök használatával, törekedve ezzel a legoptimálisabb védelmi szintre.

A távfelügyeleti szolgáltatás a DAKOTA SECURITY SERVICE távfelügyeleti központján (diszpécserközpont) keresztül történik. A távfelügyelet a védett objektumokban (lakásokban, családi házakban, üzlethelyiségekben, irodákban, stb.) működő riasztórendszertől beérkező jelzések napi 24 órás felügyeletét, feldolgozását, regisztrálását, valamint a rájuk történő megfelelő intézkedéseket foglalja magába. A távfelügyeleti szolgáltatás tehát aktív szerepet vállal a vagyonvédelemben: az ügyeletes diszpécserek az intézkedést igénylő jelzések (pl. betörés, pánik vagy tűz) esetén haladéktalanul értesítik az előfizető által megadott személyeket vagy szervezeteket, és – a riasztás jellegétől függően – a helyszínre küldik a kivonuló szolgálatot.

A jól képzett, tapasztalt biztonsági személyzet és a tervezés, illetve optimális biztonsági előkészületek adják az alapját egy rendezvény biztosításának. Egy pontos előkészület, alapos felkészülés és a helyszín ismerete fontos a tervezés fázisában és az optimális létszám meghatározásában, így tudunk megfelelni a költséghatékonyság feltételének, mely a biztonságos szórakozás mellett a legfontosabb tényező. Az irányítási és védelmi rendszerek legfontosabb feltétele az egy kézben összpontosuló vezetés, mely szakmai érv fontos számunkra az ügyfélközpontúság szempontjából is. Legfőbb célunk, hogy maradéktalanul kiszolgáljuk megbízóink igényeit. Ennek érdekében segítünk a rendezvény szervezői szakaszától kezdve, a lebonyolításon keresztül egészen a rendezvényt záró feladatokig.

A DAKOTA SECURITY SERVICE a legújabb technológiák és inovatív megoldások alkalmazásával telepít riasztó rendszereket, videómegfigyelő rendszereket, tűzjelző rendszereket valamint kommunikációs és IT rendszereket. Célunk az ügyfél elégedettségének elérése úgy, hogy elérhetővé tesszük számára a legmegbízhatóbb műszaki megoldásokat, az összes tapasztalatunkat és találékonyságunkat, annak érdekében, hogy úgy válassza ki a telepíteni kívánt rendszert, hogy döntése megalapozott legyen és annak hatékonysága a lehető legmagassabb.

A személyvédelem az őrzés-védelem talán eggyik legismertebb szakterülete, eme szolgáltatásával a DAKOTA SECURITY SERVICE biztosítja a megrendelő személy megvédését olyan helyzetekben, amikor annak szabadsága, fizikai integritása, illetve státusza kerül veszélybe. Számunkra nagyon fontos a diszkrét, nem-korlátozó, de hatékony védelem. Kiképzett, rugalmas és rutinos kollégáink a tervezés fázisában tekintettel vannak arra, hogy ne csorbuljon a megszokott életvitel módja, és szem előtt tartják a nyilvánosság fontosságát. Fontos komponensek még a tervezés, felderítés és kapcsolattartás, hiszen a teljes biztonsághoz a legfontosabb az információ birtoklása.

Az értékkísérés egy nagyon fontos küldetés, célja elhárítani minden bűncselekményt, amely veszélybe sodorhatja a vagyonszállítás folyamatát. Biztosítjuk készpénz és értéktárgy szállítását saját gépjárműveinkkel – akár fegyveres kísérettel is. A rendkívül speciális, bizalmi munkakörre már több éve társaságunknál dolgozó, kipróbált alkalmazottaink közül, szigorú normák alapján választjuk ki kollégáinkat. Az értékek leszállítását követően biztosítjuk a helyszínt annak biztonságos elhelyezéséig, illetve a tranzakció lebonyolításáig. Munkatársaink a szolgáltatással kapcsolatos információkat bizalmasan kezelik, erre vonatkozóan minden esetben titoktartási nyilatkozatot tesznek.

A kordonok koncertek, rendezvények nagy biztonságot nyújtó terelő, záró eszközei. Fém elemekből készült, szilárd, biztonsággal rögzítehető, kiválóan ellenáll az időjárásnak és a rajongóknak. A fent említett kordonok kölcsönzésével állunk rendelkezésükre.

A kockázatelemzés során azonosítjuk, csoportosítjuk és értékeljük a lehetséges kockázatokat. A kockázatok bekövetkezésének valószínűségét, okozott hatásait tanulmányozzuk, ezek elkerülésére, illetve a hatásainak csökkentésére összetett szolgáltatásokat kínálunk. A rizikófaktorok kellő időben történő feltárása, analizálása, s azok elhárítása lehetővé teszi a cégek zavartalanabb, stabilabb működését.

A DAKOTA SECURITY SERVICE konzultációt biztosít optimális megoldások felismerésében, ami az objektumok őrzését-védését illeti. Cégünk felvállal saját őrző-védő rendszer kialakítását, valamint a megrendelő személyzet különböző intézkedésekre való felkészítését és betanítását.

Biztonsagi őr tanfolyam
A “Biztonsagi őr” tanfolyamunk a romániai Képesítési Nemzeti Hatóság (Autoritatea Naţională pentru Calificări) által engedélyezett. A tanfolyam végzősei biztonsági őr képesítést szereznek, N.C. 5169.1.3 kód – 1. szintű végzettség, amelyet hivatalosan elismert bizonyítvány hitelesít.

Fegyver és lőszer ismeretek, fegyvervizsga
A fegyverekkel és lőszerekkel kapcsolatos képzéseket a fegyverekről és lőszerekről szóló L.295 / 2004 előírásnak megfelelően szervezzük. A fegyverek és lőszerek területén folyó elméleti és gyakorlati képzés mindazoknak szól, akik éles és önvédelmi fegyvereket kívánnak birtokolni: tisztségviselők, méltóságok, vadászok, erdészek, biztonsági őrök stb.