Telefon (+4) 0744 696 603 / (+4) 0731 696 603 / (+4) 0724 696 603
Program Hétfő - Péntek / 8:00 - 16:00
Árajánlat kérése

Rólunk

A Dakota Security Service Kft egy olyan magánvállalkozás, amely őrző-védő és biztonsági szolgáltatásokat nyújt azon cégek számára, akiknek stratégiai fontosságú a biztonságos környezet. Annak érdekében, hogy az ügyfeleink által megfogalmazott igényekre válaszolni tudjunk, egy elemzéssel kezdünk, amely során felmérjük a biztosítandó objektum környezetét, és feltárjuk a kockázati tényezőket, majd ezek alapján javasoljuk a legmegfelelőbb megoldást. A kockázatok feltárása során számba vesszük a lehetséges támadási felületeket és az ezek csökkentésére alkalmazandó védelmi intézkedéseket. Végül a tanulmány alapján megtervezünk egy biztonsági rendszert, belefoglalva a berendezéseket és a szakembereket is.

Operatív személyzetünk rendőrségi jóváhagyással rendelkezik, a toborzást, ellenőrzést és képzést pedig cégük vezetősége biztosítja.
A biztonsági személyzet a legjobb minőségű egyenruhákkal és felszerelésekkel van ellátva, aminek köszönhetően munkájukat profi hozzáállással és magabiztosan tudják végezni.

A Dakota Security Service Kft küldetése és fő célja az incidensek, károkozások vagy bűntettek megelőzése őrző-védő szolgáltatások által.

A Dakota Security Service Kft őrző-védő szolgáltatásainak díja az alábbi tényezők szerint változik:
– az objektív operatív helyzete és pozícionálása, a védendő javak értéke és fontossága, a kockázati faktor százalékos értékelése
– a kiegészítő technikai csapat mérete
– a biztonsági szolgáltatás teljesítésének konkrét feltételei
– a biztonsági őrök szállítási költségei
– a biztonsági személyzet szakosodásának mértéke

Minden partnerünk számára biztosított a maximális rendelkezésre állás és együttműködés. Ebből eredően az a meggyőződésünk, hogy az általunk nyújtott biztonsági szolgáltatások Önt lényeges előnyhöz juttatják.
További információkért forduljon hozzánk bizalommal!